Terme Çelik Burunlu İş Ayakkabısı

Terme Çelik Burunlu İş Ayakkabısı | 0 530 691 62 40info@kaanisayakkabilari.com

Terme Çelik Burunlu İş Ayakkabısı üreten firmamız iş sağlığı ve güvenliği yasalarınca öngörülen ayakkabıları yüksek kalite ile üretmektedir. Çalışanlar için ayak sağlığının ne denli önemli bir unsur olduğu bilinciyle üretime başladık. Amacımız en kaliteli ve konforlu iş ayakkabılarını sunmaktır. Son teknoloji malzemeler ile donattığımız ayakkabılar çalışanların ayak donanımını en iyi şekilde korumak için özel olarak dizayn edilmiştir. Üretmiş olduğumuz siyah süet deri ve gri süet deri ayakkabılar korunaklı olduğu kadar rahat ve konforludur. EN ISO 20345-S1/S1P standartlarına uygun olarak ürettiğimiz ayakkabılar iş ayakkabıları alanında gerekli tüm sertifikalara sahiptir. Kaan iş ayakkabıları iş kazalarına karşı koruyucu ve güvenlidir.

Terme Çelik Burunlu İş Ayakkabısı
Terme Çelik Burunlu İş Ayakkabısı

Çelik Burunlu İş Ayakkabısı Özellikleri

Terme Çelik Burunlu İş Ayakkabısı üretimimizde malzeme kalitesi ve tasarım özelliklerini güvenli ve rahat kullanıma uygun olarak üretiyoruz. Ürettiğimiz ayakkabılarda bulunan çelik burun özelliği ayak parmaklarının çarpmalara karşı korunmasını hedefler. Herhangi bir kaza sırasında ayak ucunun sert bir zemine vurması halinde ayak parmaklarında oluşabilecek kırılma riskini önler. Ayrıca ayağa batabilecek herhangi bir cisme karşı da koruma özelliği taşır. Kaan iş ayakkabılarında kullandığımız plaka batma, delinme ve bükülme direncine sahiptir. Elektriksel kazaları en aza indirebilmek amacıyla iş ayakkabılarımızda elektrik direnci özelliği bulunur. Çalışan yürürken yere, platforma ya da herhangi bir bölgeye bastığında enerjinin orantılı olarak dağılmasını sağlayan Kaan iş ayakkabıları enerji absorbsiyonu özelliği taşır. Yüksek ve düşük ısıya karşı ısı yalıtımlı olan ayakkabılarımız ayağın terleme ya da üşüme riski olmadan rahat kullanımını sağlar. Ayak tabanından bedene gelebilecek herhangi bir zarara karşı kişiyi koruma özelliği barındırır. Ürettiğimiz iş ayakkabıları hafif ve rahat olarak tasarlandığından konforlu bir kullanım sunar.

Kaan Siyah Süet Deri İş Ayakkabısı

Kaan iş ayakkabıları farklı model ve özelliklerde tasarladığımız iş ayakkabılarıdır. İş güvenliğine uygun olarak ürettiğimiz siyah süet deri iş ayakkabısı iş sağlığı ve güvenliği açısından tam donanımlı bir ayakkabıdır. Çelik burun ve çelik taban özelliği ile ayağı koruma kapasitesi oldukça yüksektir. Nefes alabilen hakiki süet deri ile imal edilmiştir. Enjeksiyon taban özelliği ile hem elektrik ve enerji koruması sağlarken hem de rahat bir yürüyüş sağlar. Ayakkabının dış sayası hakiki deriden üretilmiştir. 3D nefes alabilen ayakkabı örgülü iç hava parçası ile tasarlanmıştır. Konfor ve dayanıklılığı artırmak için ayakkabıya temel poliüretan enjeksiyon tekniği uygulanmıştır. Ek taban koruması ve su itici güç iş güvenliğine uygun olarak yerleştirilmiştir. Kaan siyah süet deri ayakkabılarımız 0 iş güvenliği özelliklerinde olup rahat ve konforludur.

Kaan Gri Süet Deri İş Ayakkabısı

Kaan iş ayakkabıları alanında uzman mühendisler ile çalışır. Her ayakkabı kendine has özel bir tasarım ile üretilir. Ancak tüm ayakkabı çeşitlerinde iş sağlığı ve güvenliği yasaları birebir uygulanır. Gri süet deri iş ayakkabılarımızda çelik burun ve çelik taban özelliği ile donatılmıştır. 3D nefes alabilen örgülü iç hava parçası bu modelimizde de bulunur. Ayakkabının iç sayası yine nefes alabilen hakiki deriden imal edilmiştir. Poliüretan enjeksiyon tekniği, ek taban koruması ve su itici özellikler bu ayakkabı modelimizde de vardır. Zor şartlara karşı yüksek dayanıklılığa sahiptir. Kaymaya karşı dirençli taban ve özel topuk özellikleri bulunur. S1P ve S3 standartlarına göre iş güvenliğini sağlayacak tüm özellikleri taşıyan ayakkabı modelimizdir.

Terme Çelik Burunlu İş Ayakkabısı Hizmetlerimiz

Terme çelik burunlu iş ayakkabısı firmamız iş sağlığı ve güvenliği standartlarına uygun kaliteli ve güvenli iş ayakkabıları üretimi hizmeti verir. Üstün özelliklerde iş ayakkabısı üretimi ile dünyanın sayılı markaları içerisinde yerini alma hedefi ile çalışır. Kaan iş ayakkabıları olarak işimizi en yeni teknolojiler ile en üst noktaya taşıma prensibi ile çalışıyoruz. Çalışanlara daha güvenli ve konforlu ayakkabılar sunmak gayreti ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Uzman teknik personelimizle iş güvenliği normlarına uygun ayakkabı üretimi yapıyoruz. Müşteri memnuniyeti prensibi ile çalışan işletmemiz zamanında teslimat yapar. Üstün kaliteli çelik burunlu iş ayakkabıları üretimini her geçen gün yeni tasarımlar ile geliştirme amacı güder. Tüm dünyaya iş ayakkabıları gönderen firmamız profesyonel tasarım ve üretim teknikleri ile çalışır. En güvenli ve konforlu iş ayakkabılarını Kaan iş ayakkabıları adı altında bulabilirsiniz.